سفارش تبلیغ
صبا ویژن

96/1/14
12:16 عصر

مقاله مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژا

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژادهای Sprague Dawley، Wistar و NMRI دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژادهای Sprague Dawley، Wistar و NMRI کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژادهای Sprague Dawley، Wistar و NMRI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژادهای Sprague Dawley، Wistar و NMRI :

مقاله مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژادهای Sprague Dawley، Wistar و NMRI که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد 1389 در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه 186 تا 195 منتشر شده است.
نام: مطالعه باکتری های زئونوز در کلنی موش های صحرایی متعارف نژادهای Sprague Dawley، Wistar و NMRI
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موش صحرایی (Rat) متعارف
مقاله باکتری زئونوز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اولین گروه از باکتری ها که باید در کلنی موش های صحرایی آزمایشگاهی بررسی و از کلنی پاک گردند، باکتری های زئونوز می باشند. این باکتری ها سلامت پرسنل، محققین و حیوانات را به خطر انداخته، ممکن است به نتایج آزمایش ها نیز آسیب بزنند. در این تحقیق سه کلنی از موش های صحرایی متعارف برای یافتن پنج باکتری زئونوز Salmonella typhimurium، Salmonella enteritidis، Streptobacillus moniliformis، Pasteurella pneumotropica و Streptococcus pneumonia مورد بررسی قرار گرفت.
روش ها: جمیعت مورد مطالعه، 60 سر موش صحرایی از سه نژاد Sprague Dawley، Wistar و NMRI از سنین 4-3، 8 و 25 هفتگی بودند. حیوانات به طور تصادفی و به تعداد مساوی ازجنس نر و ماده انتخاب و به سه گروه 20 تایی برای هر کدام از نژادها تقسیم شدند. تعداد 240 نمونه از قسمت های نازوفرنکس (n=120)، سکوم (n=60) و کبد (n=60) حیوانات مذکور تهیه و کشت باکتریایی از آن ها انجام گرفت.
یافته ها: باکتری های زئونوز پیش گفته در هیچ کدام از 240 نمونه مورد آزمایش وجود نداشت. با این حال، در 1/82 درصد از نمونه ها باکتری هایی که تحت شرایط معمول غیر بیماری زا هستند، یافت شد که به طور عمده Escherichia coli، Bacillus spp، Streptococcus spp و Enterobacter spp تشخیص داده شدند. اختلاف معنی داری در میزان آلودگی به باکتری های غیر زئونوز در گروه سنی 4-3 هفتگی با گروه سنی 8 هفتگی وجود نداشت ولی بین این دو گروه با گروه سنی 25 هفتگی در سه نژاد مورد مطالعه اختلاف معنی داری مشاهده گردید (P<0.001).
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه پیشنهاد می نماید که استفاده از این حیوانات، تهدیدی برای سلامت پرسنل و انجام تحقیقات به واسطه باکتری های زئونوز یاد شده ایجاد نمی کند.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید